Home » Artikel

Gepubliceerd op 6 september 2013 14:47

Dirk De Backer : "Evenveel punten als vorig jaar halfweg seizoen"

Na drie speeldagen is Baasrode nog de enige ploeg in vierde E met het maximum van de punten.
Baasrode nam woensdag vlot afstand van Bazel B.

"Bazel B, eind vorig seizoen toch in de play-offs, viel me deze keer wat tegen", stelt Dirk De Backer. De trainer van Baasrode vond dat het tegen Belsele en Hamme-Zogge moeizamer liep.
"Die twee wedstrijden konden alle kanten uit, maar wij scoorden telkens één keertje meer. Tegen Bazel werkten we niet scherp af, want anders was het verschil ongetwijfeld vijf of zes doelpunten geweest."
"Dat we nu alleen aan de leiding staan is een gevolg van de gerichte transferpolitiek van het bestuur. Er werden inspanningen geleverd die ons normaal in de linkerkolom hadden kunnen brengen. Zoals de ploeg nu draait, mag ik zelfs zeggen dat een plaatsje bij de beste vijf niet te hoog is gegrepen. Opgelet, het seizoen is nog lang en er kan dus nog veel gebeuren. Al loopt iedereen hier bij Baasrode met een brede lach om de mond. Vorig seizoen hadden we halfweg negen punten en dat aantal hebben we nu al. Zoiets is men in Baasrode niet gewoon."

Eerste thuismatch
"Nu komt het er op aan om daar zo lang mogelijk te blijven. Veel ploegen zijn aan elkaar gewaagd, zodat het wekelijks knokken wordt. Hopelijk kunnen we zondag tegen Kruibeke B de lijn doortrekken. We willen ook onze eerste thuismatch winnen en gaan dus voor een twaalf op twaalf."

bron : GVA

Geplaatst door KFC Baasrode